onsdag 23 mars 2011

FUCK YOU FUCKERS

Vad är det som är så farligt med ordet fuck? Mycket uppenbarligen eftersom artister producerar en (sämre) version av sina låtar där ordet byts ut mot något annat betydligt sämre.

Tillåt mig att spy lite galla över dubbelmoralen i det storslagna land som vi alla älskar att hata. USA - landet mot abort men för dödsstraff.

Sex får absolut inte visas för unga och påverkningsbara - nakenchocker väcker hysteri och avsky och måste till varje pris bannlysas. Skulle däremot rätten att "bear arms" bannlysas och fråntas det amerikanska folket, skulle det väcka en demonstration större än vad Nordafrika någonsin skulle kunna drömma om.

Bill Clinton (vill jag minnas, eller om det möjligtvis var Al Gore?) sade i en intervju att man aldrig kan visa en kvinnas nakna bröst i TV så länge man inte skär i det.

Jag vill även passa på att göra ett uppror mot den amerikanske butiksägaren som valde att censurera omslaget av US Weekly där Elton John poserar med sin make David Furnish och sonen Zachary Jackson Levon. Orsaken - "to protect young shoppers", två män som har barn ihop är tydigen något som måste döljas.


Däremot är det helt okej att visa bilder på hur man kan hämnas genom plastikkirurgi. Tur att de har sina prioriteringar klara för sig.


Här är två låtar som har försämrats genom censur av ordet FUCK:




(Måste erkänna att jag gillar den här:)


/K

Inga kommentarer:

Sitemeter